by CENTI CENTI

Sub egida Enterprise Europe Network, FFG – Agentia austriaca de promovare a cercetarii impreuna cu partenerii sai din Bulgaria, Cehia, Cipru, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Romania, Republica Moldova, Slovenia, Spania, Turcia si UK organizeaza in perioada 3-12 mai 2021 un eveniment International de matchmaking on-line – Connect Day 2021:

Matching Start-ups with Corporates and Investors – care isi propune sa puna in contact start-up-uri si companii internationale cu corporatii din domeniul TIC si sanatate.

Evenimentul Connect Day 2021: Matching Start-ups with Corporates and Investors vine in sprijinul IMM-urilor si intreprinderilor mari care sunt interesate de inovare si colaborare cu start-up-uri, dar, totodata, atrage si investitori care cauta oportunitati de investitii in start-up-uri.

Evenimentul de matchmaking este deschis tuturor celor interesati de colaborari de tip start-up & corporate, dar se adreseaza cu precadere urmatoarelor categorii:

  • Intreprinderi si IMM-uri (cu accent pe piata austriaca, dar nu limitat la aceasta)
  • Investitori si start-up-uri
  • Start-up-uri asiatice din programul GIN go Austria
  • Stakeholderi ai ecosistemului national de start-upuri
  • Retele corporative nationale

Connect Day 2021: Matching Start-ups with Corporates and Investors vizeaza urmatoarele sectoare:

►Inteligenta artificiala (AI), ►Internetul obiectelor, ►Aplicatii pentru transport si logistica, ►Sisteme de Securitate, ►Trafic, mobilitate, ►E-Health, ►Inginerie/tehnologie de mediu, ►Software medical/medical, ►Software de inteligenta artificiala etc.

Participarea la evenimentul de matchmaking este gratuita in baza unei inregistrari in prealabil pe platforma www.connectday.at.

Termen limita pentru inregistrarea firmei pe platforma evenimentului: 30 aprilie 2021. Termen limita pentru rezervarea intalnirilor: 1 mai  2021.

Firmele interesate sunt rugate să ne contacteze via email – persoana de contact: Cristina Balgaradean, e-mail: cristina.balgaradean@icia.ro.