by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, în calitate de organizaţie Enterprise Europe Network (EEN), invită reprezentanți din mediul de afaceri, academic și de cercetare la un eveniment virtual internațional privind domeniile sănătate si științele vieții, care va avea loc în format hibrid, în perioada 11-12 mai 2022.

BIONNALE este cel mai mare eveniment de networking din domeniile științele vieții și sănătate din Berlin, Germania. Evenimentul va include seminarii paralele, sesiuni de matchmaking, sesiuni de prezentare a unor noi inovatoare, dar și sesiuni de networking.

Reprezentanți din mediul academic și din industrie participă la BIONALLE 2022 pentru a identifica și încheia parteneriate strategice. Astfel, BIONNALE 2022 va fi o platformă pentru reprezentanți din mediul de afaceri, academic și de cercetare din regiune și nu numai, care caută oportunități de dezvoltare sau de cercetare, startup-uri cu idei inovatoare, precum și investitori.

Tematica evenimentului cuprinde:

  • Soluții biotehnologice pentru un stil de viață sustenabil
  • Medicina de precizie – de la biologia sistemelor până la terapii (biotehnologie, sectorul farmaceutic, tehnologii medicale avansate, ICT și sănătate digitală)

Evenimentul de brokeraj organizat de Enterprise Europe Network este gratuit, iar participarea la intalnirile de afaceri organizate se poate realiza prin inregistrarea pe platforma dedicata: https://bionnale2022.b2match.io

Pentru mai multe informatii:

Persoana de contact: Cristina Balgaradean, email: cristina.balgaradean@icia.ro sau tel: 0264 420590.