by CENTI CENTI

Singurul târg de energie regenerabilă şi construcţii ecologice din Transilvania îşi aşteaptă vizitatorii în parcarea celui mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca, Hipermarketul Cora!

Vreme de 4 zile, din 10 până în 13 mai, clujenii interesaţi de construcţia şi încălzirea unei case prin mijloace ecologice eficiente sunt invitaţi să treacă pragul târgului pentru a cere şi primi informaţii preţioase de la reprezentanţii firmelor participante.

Cu peste 20 de firme şi instituţii publice înscrise la prima ediţie, organizatorii speră ca a doua ediţie să fie îmbogăţită prin oferte cât mai variate şi soluţii ecologice cât mai inovative. Panouri solare, pompe de căldură, panouri cu infraroşu, sisteme de ventilaţie cu recuperare de căldură, încălzire în pardoseală, sisteme eoliene şi fotovoltaice, biocombustibil şi autoturisme electrice, toate pot fi puse în funcţiune şi mai apoi vizualizate la Târg.

Înscrierea pentru EcoLogica a început deja, iar firmele doritoare pot cere oferte şi se pot informa pe blogul evenimentului www.cluj-ecologica.blogspot.com sau la adresa de   e-mail: proiect@monitorulcj.ro.

Târgul EcoLogica îi aşteaptă pe clujenii interesaţi de protejarea mediului în perioada 10-13 mai, în parcarea Hipermarketului Cora Cluj-Napoca!

Evenimentul este organizat de Monitorul Events în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Hipermarketul Cora Cluj-Napoca.

Parteneri: Centrul de Transfer Tehnologic Cluj-Napoca (CENTI)

Parteneri media: Monitorul de Cluj, Casa Construct, monitorulcj.ro, Radio Zu, www.ecomagazin.ro, www.orasulcluj.ro, www.baboom.ro, www.msdi.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm sa ne contactaţi pe adresa de e-mail: centi@icia.ro sau la telefon: 0264-420590, persoana de contact: Simona Bârsan