by CENTI CENTI

Cu ocazia celei de-a VI-a editii a Saptamanii modei de la Torino, Enterprise Europe Network Unioncamere Piemonte impreuna cu numerosi membri ai retelei Europene organizeaza un eveniment de matchmaking virtual intitulat: Torino Fashionmatch 2021. Evenimentul de matchmaking international este organizat in perioada 15-18 noiembrie 2021 si este sustinut de grupul sectorial Textile & Fashion.

Evenimentul de matchmaking TORINO FASHIONMATCH 2021 combina intalniri b2b on-line, ateliere informative si discuții despre moda, cu posibilitatea de a urmari spectacole online – defilari pe podium cu marci din intreaga lume care participa la Saptamanii Modei Torino 2021.

Subiecte abordate in cadrul evenimentului de matchmaking Torino Fashionmatch 2021:

  • Textile si moda (articole de imbracaminte si accesorii de moda);
  • Industrii creative (accesorii pentru bijuterii);
  • Solutii TIC legate de industria modei;
  • Comert cu amanuntul, e-commerce.

Evenimentul de matchmaking reuneste companii, cumparatori si furnizori de produse si servicii fashion, furnizori de servicii ICT si media, investitori si experti in afaceri, platforme de comert electronic si comercianti cu amanuntul dintr-un numar mare de tari Europene, precum si din afara UE (Nigeria, Canada, California, SUA, EAU ). Firmele din industria modei si domenii conexe participa pentru a obtine vizibilitate internationala, pentru a vinde produse si servicii pe platforma dedicata de comert electronic si pentru a obtine contacte internationale cu experti si dezvoltatori de afaceri.

Torino Fashionmatch 2021 se adreseaza cu precadere urmatoarelor categorii de participanti:

  • Designeri, start-up-uri, branduri inovatoare;
  • IMM-uri si companii producatoare de textile si accesorii;
  • Distribuitori, agenti de vanzari, magazine de moda;
  • Platforme de comert electronic;
  • Agenții PR, experti in marketing-afaceri si dezvoltare de afaceri;
  • Cumparatori si agenti comerciali cu interes real în găsirea de produse noi;
  • Furnizori de servicii TIC pentru industria modei;
  • Investitorii interesati de industria modei si antreprenoriat feminin.

Daca sunteti in cautare de noi CONTACTE, CLIENTI, PARTENERIATE internationale sau pur si simplu doriti sa descoperiti noile TENDENTE legate de #inovatie #fashiontech #finante durabile pentru industria modei #moda circulara; #apeluri Europene adresate industriei modei, participati la acest eveniment de matchmaking online!

Inregistrarea la evenimentul de brokeraj Torino Fashionmatch 2021 este gratuita si se face direct pe platforma b2b dedicata pana cel tarziu in data de 11 noiembrie 2021.

Inregistrati-va participarea la evenimentul de matchmaking, definiti-va profilul si prezentati activitatea, produsele si/ sau serviciile in domeniul modei, iar apoi initiati/ rezervati din timp intalniri online 1:1 cu potentiali parteneri de afaceri si fiti cu un pas inaintea concurentilor, fiind prezent la Torino Fashionmatch 2021.

Persoana de contact: Ancuta Ivan, email: ancuta.ivan@icia.ro sau tel: 0264 420590.