by CENTI CENTI

În cadrul târgului internaţional SASO 2011, Split – Croatia, Centrul de Transfer Tehnologic UTT din cadrul Universităţii Split din Croaţia, în parteneriat cu Camera de Economie Croaţia şi Business Innovation Center Croaţia- BICRO, împreună cu Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, organizaţii membre ale Enterprise Europe Network, au organizat, în data de 21 Octombrie 2011, un evenimentul brokeraj de afaceri.

Târgul internaţional SASO (www.sasofair.com) reprezintă unul dintre cele mai importante târguri din Croaţia din următoarele domenii:

  • Electronică, IT, telecomunicaţii;
  • Industria manufacturieră, tehnologia materialelor, transport;
  • Alte tehnologii industriale;
  • Energie;
  • Industria agro-alimentară;
  • Sănătate şi protecţia mediului etc.

Anul acesta evenimentul de brokeraj de afaceri, care s-a desfăşurat la Split în data de 21 Octombrie 2011, în cadrul târgului internaţional SASO 2011, a avut drept scop punerea în contact a firmelor din diferite domenii de activitate, în vederea identificării de potenţiali parteneri de afaceri!

În deschiderea acestui eveniment de brokeraj, d-na Simona Clara BÂRSAN – Director Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca a făcut o prezentare a oportunităţilor de colaborare cu firmele romaneşti din Transilvania (BISNet Transylvania), care activează în diferite domenii de activitate.

La evenimentul de brokeraj s-au înregistrat peste 100 de participanţi din numeroase ţări: Croatia, Cehia, Italia, România, Serbia,Ungaria etc.

Prin suportul gratuit oferit de Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, în calitate de co-organizator al evenimentului, la brokerajul de afaceri s-au înregistrat 6 firme din România, după cum urmează:

  1. CODESPRING SRL;
  2. CARPAT ENERGY SRL;
  3. FOLEX SRL;
  4. PROPLANTA SRL;
  5. REVIVA SRL;
  6. TRANSGEX SA.

[nggallery id=11]