by CENTI CENTI

În perioada 25-29 aprilie 2016, la Hanovra, în Germania, are loc are loc cel mai mare târg internaţional din domeniul tehnologiei industriale – Hannover Messe. Cu această ocazie, în cadrul târgului va avea loc şi cea de-a 12-a ediţie a evenimentului de întâlniri de afaceri şi brokeraj internaţional susţinut de Enterprise Europe Network, prin organizațiile sale membre din peste 20 de ţări, printre care şi România.

Devenit deja loc de referință pentru întâlniri bilaterale între firme străine interesate în găsirea de noi oportunităţi de afaceri, evenimentul brokeraj internațional de la Hannover Messe 2016 este organizat şi susținut de Enterprise Europe Network prin organizațiile sale membre din următoarele ţări: Bosnia – Herzegovina, Brazilia, Bulgaria, China, Republica Cehă, Finlanda, Franţa, Germania, Ungaria, India, Italia, Japonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Federaţia Rusă, Slovacia, Slovenia, Spania, Tunisia, Turcia, Statele Unite ale Americii.

Pe lângă organizațiile membre Enterprise Europe Network, amplul eveniment de întâlniri de afaceri se bucură şi de sprijinul mai multor organizaţii profesionale internaționale şi, nu în ultimul rând, de implicarea activă a forumului Global Business & Markets din cadrul Hannover Messe.

La evenimentul de întâlniri de afaceri şi brokeraj vor participa firme din toate sectoarele de activitate prezente la târgul internațional de Hanovra 2016, cum ar fi: ►automatizări industriale şi IT, ►energie şi tehnologii pentru protecţia mediului, ►aprovizionare/ furnizori industriali; ►tehnici şi servicii de producţie, ►cercetare şi tehnologii etc.

Întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional se vor desfășura în Hala nr. 6 – Stand L45, situată în centrul spațiului expozițional, într-o atmosferă deosebită; astfel, firmele participante vor beneficia de un lounge special dedicat discuțiilor, precum şi de asistenţă din partea organizatorilor pe toată durata evenimentului şi vor avea totodată posibilitatea să participe la activitățile de tip social/ networking (coffee break, cocktail etc.).

În calitate de co-organizator al evenimentului de brokeraj, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca – organizație membră Enterprise Europe Network, va oferi şi anul acesta asistenţă gratuită firmelor din Transilvania. Mai mult, CENTI Cluj-Napoca oferă clienţilor săi posibilitatea de a participa în mod gratuit la întâlnirile de afaceri, dacă vă înscrieți prin intermediul nostru la evenimentul de brokeraj până cel târziu în data de 16 martie 2016. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că pentru buna desfăşurare a evenimentului de întâlniri de afaceri şi a activităților de tip social/ networking, cât şi pentru evitarea situaţiilor în care firmele îşi anulează participarea la eveniment sau nu se prezintă la întâlnirile programate, organizatorii solicită firmelor participante la evenimentul de brokeraj internațional plata unei contribuții de 150 Euro.

Participarea la evenimentul de brokeraj include intrare gratuită la Hannover Messe!

Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional organizate cu ocazia târgului internațional Hannover Messe 2016 sunt rugaţi să contacteze reprezentanţii CENTI Cluj-Napoca. Mai multe informaţii puteţi găsi şi pe site-ul evenimentului: www.een-matchmaking.com/hannovermesse2016

Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați:
ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Simona-Clara BÂRSAN
E-mail: centi@icia.ro