by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Hajdú-Bihar, Ungaria, organizează la Debrecen (Ungaria), în perioada 7-8 decembrie 2015, o misiune economică româno-maghiară pentru firmele active în industria turismului. Evenimentul are drept scop facilitarea şi impulsionarea relaţiilor de afaceri între firme cu acelaşi domeniu de activitate, situate în România şi, respectiv, Ungaria.

În perioada 7-8 decembrie 2015, CENTI Cluj-Napoca în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Hajdú-Bihar, organizează în Ungaria, la Debrecen, o misiune economică la care vor participa reprezentanţi ai unor firme româneşti şi maghiare din sectorul turistic: hoteluri, agenţii de turism, firme implicate în turismul gastronomic, precum şi alte forme alternative de turism.

Pe parcursul a 2 zile, misiunea economică româno-maghiară îşi propune să faciliteze şi să impulsioneze relaţiile de colaborare în afaceri între firme şi organizaţii româneşti şi, respectiv, maghiare, din domeniul turismului, prin realizarea de întâlniri bilaterale.

Pe lângă întâlnirile de afaceri româno-maghiare în cadrul cărora firmele participante îşi vor prezenta activitatea, misiunea economică are în vedere şi schimbul de bune practici și experiențe în industria turismului din cele două ţări.

Evenimentul se înscrie în programul de activităţi promovate de organizaţiile Enterprise Europe Network, cea mai mare reţea de consultanţă în afaceri pentru IMM-urile din peste 50 de ţări ale lumii, şi este susţinut de către Comisia Europeană – Agenţia Executivă pentru IMM-uri (EASME), prin programul European COSME (Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi pentru IMM-uri).

Cu prilejul misiunii economice organizate, vă adresăm invitaţia de a participa la întâlnirile de afaceri cu firme din Ungaria, care vor avea loc la sediul Non-profit Business Support Centre din Debrecen (Str. Vörösmarty, nr. 13-15).

Firmele româneşti care doresc să primească informaţii suplimentare despre misiunea economică sunt rugate să contacteze Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca până cel târziu joi, 3 decembrie 2015.

Dr. ing. Simona Bârsan
INCDO-INOE2000, Filiala ICIA Cluj-Napoca
Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Organizatie Enterprise Europe Network

email: centi@icia.ro
website: www.centi.ro
tel. +40 264 420590