by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Hajdú-Bihar, Ungaria, organizează la Debrecen (Ungaria), în perioada 26-28 noiembrie 2015, o misiune economică româno-maghiară destinată firmelor active în următoarele domenii de activitate: construcţii, inginerie şi proiectare, arhitectură, materiale de construcţii etc.

Scopul acestei misiuni economice este de a facilita şi impulsiona relaţiile de afaceri între firme cu acelaşi domeniu de activitate, situate în România şi, respectiv, Ungaria.

Misiunea economică destinată firmelor din construcţii şi domenii conexe se înscrie în activităţile celei mai mari reţele de consultanţă în afaceri pentru IMM-uri – Enterprise Europe Network, care, la ora actuală, este formată din aproximativ 600 de organizaţii din 53 de ţări.

Cu prilejul misiunii economice organizate, vă adresăm invitaţia de a participa la întâlnirile de afaceri cu firme din Ungaria, care vor avea loc la sediul Non-profit Business Support Centre din Debrecen, str. Vörösmarty, nr. 13-15.

Pentru informaţii suplimentare referitoare la eveniment, precum şi pentru înscrierea firmei dumneavoastră la întâlnirile prilejuite de misiunea economică româno-maghiară, ne puteţi contacta pe e-mail sau telefonic până la data de 25 noiembrie 2015.

Dr. ing. Simona Bârsan
INCDO-INOE2000, Filiala ICIA Cluj-Napoca
Centru de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Organizatie Enterprise Europe Network

email: centi@icia.ro
website: www.centi.ro
tel. +40 264 420590