by CENTI CENTI

HANNOVER MESSE 2015

Centrul Expozitional Hanovra, Germania, 14-17 Aprilie 2015

In perioada 13-17 aprilie 2015, la Hanovra, Germania, are loc cel mai mare targ international din domeniul tehnologiei industriale – Hannover Messe.

Cu aceasta ocazie, intre 14 si 17 aprilie 2015, va avea loc si cea de-a 11-a editie a evenimentului de brokeraj international, devenit deja loc de referinta pentru intalniri bilaterale intre firme straine interesate in gasirea de noi oportunitati de afaceri.

Evenimentul de brokeraj international este organizat si sustinut de organizatii membre ale Enterprise Europe Network, precum si de multe alte organizatii profesionale internationale, in colaborare cu forumul Global Business & Markets din cadrul Hannover Messe.

Amplul eveniment de intalniri de afaceri va avea loc in Hala nr. 6, situata in centrul spatiului expozitional; intalnirile de afaceri se vor desfasura intr-o atmosfera deosebita, firmele participante bucurandu-se de un lounge special dedicat discutiilor, iar organizatorii evenimentului vor asigura asistenta pe toata perioada desfasurarii acestuia.

La evenimentul de brokeraj vor participa firme din toate sectoarele de activitate prezente la targ: ►automatizari industriale, ►energie, ►servicii si furnizori; ►IndustrialGreenTec, ►MobiliTec, ► cercetare si tehnologii etc.

In calitate de organizatie membra Enterprise Europe Network, CENTI Cluj-Napoca va ofera clientilor sa posibilitatea de a participa in mod gratuit la intalnirile de afaceri, daca va inscrieti prin intermediul nostru la evenimentul de brokeraj pana cel tarziu in 13 februarie 2015. Dupa aceasta data, taxa de participare la intalnirile de afaceri este de 89 Euro.

Totusi, in vederea unei bune desfasurari a evenimentului de intalniri de afaceri si a activitatilor de tip social/ networking (cocktail, coffee break etc.), organizatorii solicita firmelor participante la evenimentul de brokeraj international plata unei contributii de 150 Euro.

Mai multe informatii: http://www.een-matchmaking.com/hannovermesse2015/

Daca sunteti interesati sa va inscrieti la evenimentul de brokeraj international din cadrul Targului de la Hanovra 2015, va rugam sa ne contactati:

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67
Tel: 0264 420 590; Fax: 0264 420 667
E-mail: centi@icia.ro sau ancuta.ivan@icia.ro

Persoană de contact: Ancuţa-Maria Ivan

banner3