by CENTI CENTI

Doar câteva zile au rămas până la deschiderea evenimentului dedicat energiei regenerabile şi construcţiilor ecologice: Târgul Ecologica!

În perioada 8 – 11 mai 2014, parcarea Cora Cluj va găzdui evenimentul care doreşte să transforme modul în care clujenii percep noţiunea de “energie verde”.

Vreme de 4 zile, vizitatorii vor putea obţine informaţii despre sistemele care produc energie regenerabilă, modul în care acestea au impact asupra mediului înconjurător, modul în care ajută la economisirea resurselor financiare, detalii tehnice cu privire la funcţionarea acestora, dar şi demonstraţii la faţa locului.

„Participanţii ediţiei a 4-a doresc ca prin acest eveniment să aducă un plus de informaţie celor care încă nu ştiu ce înseamnă energia verde, care sunt sistemele care o produc şi de ce e importantă pentru cetăţeanul clujean.” au declarat organizatorii.

Printre firmele participante la aceasta ediţie enumeram: Dragus – producător local de panouri radiante cu infraroşu, Eco Instal – pompe de căldură, încălzire în pardoseala, Bioencal – reprezentat al mărcii Ecoforest din Spania, care va oferi reduceri de până la 20% pe tot parcursul târgului, Karon – încălzire electrică în pardoseală, panouri fotovoltaice şi altele, Trust Eurotherm – brand cu renume în domeniul instalaţiilor clasice, dar şi în comercializarea de sisteme regenerabile, Itechsol – firma care comercializează şi instalează panouri solare, eoliene de mici dimensiuni, Tatano – marca italiană de şeminee renumită în Europa, Solar Focus – comercializează pompe de căldură, încălzire în pardoseală, panouri solare, Compania de Apă Someş SA Cluj – distribuitorul apei curate în judeţul Cluj, Administraţia Bazinală de Apă Someş Tisa – promotor al proiectelor de păstrare a apelor curate în România, Compania de Apă Arieş SA–  protejează mediul înconjurător prin accesarea unor programe europene şi implementarea lor cu succes, NLD Profile – constructor de case modulare pe structură metalică, Dos Solar Strom – distribuitor de panouri fotovoltaice, CENTI – Centrul de Transfer Tehnologic Cluj, OPSEC – Organizaţia profesională a specialiştilor în energetica clădirilor.

De asemenea, Blacksys va aşteaptă la standul expoziţional pentru a testa produsele de iluminat cu LED şi panourile termosolare şi totodată pentru a participa la tombola organizată. Premiul oferit este un sistem termosolar nepresurizat de 113 litri.

Târgul EcoLogica se află la a 4-a ediţie şi este cel mai important eveniment de nişă din Transilvania. Clujenii sunt aşteptaţi în perioada 8-11 mai 2014, între orele 10 – 19, în parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce înseamnă mijloacele alternative de încălzire şi construcţie a unei locuinţe.

Eveniment organizat de AD Shop în parteneriat cu Monitorul de Cluj şi Cora Cluj-Napoca.

Eveniment susţinut de CENTI Cluj-Napoca.

Pentru rezervări şi înscrieri:

Alina Boroş
Director Vânzări
0755-325.210