by CENTI CENTI

Mai sunt doar trei zile pana la termenul limita de inscriere a expozantilor la editia Expowood 2014! Astfel, cei care doresc sa participe la Expozitia Internationala de Industria Lemnului si Exploatarii Forestiere trebuie sa se grabeasca intrucat miercuri, 30 aprilie, este ultima zi in care se pot inregistra!

Pana in prezent, un numar de 59 de companii si-au anuntat participarea la cea de-a XIV-a editie a targului Expowood Brasov, ocupand o suprafata totala de 4.500 mp. Opt dintre acestea sunt societati straine din tari precum Austria, Cehia, Germania, Italia si Polonia.

Procedura de inscriere cuprinde mai multe etape. Primul pas este reprezentat de completarea formularului, fie online, la adresa http://www.expowood.ro/4/tarife, fie luand legatura cu persoana de contact a evenimentului, ing. Fuzi Laszlo, la numarul de telefon 0731-709384 sau prin e-mail la expo@imageline.ro. Apoi are loc alegerea standului si intocmirea facturii proforme in valoare de 40% din valoarea comenzii. Standul dorit va fi rezervat in urma achitarii acestei facturi, iar pana la data inceperii targului, 28 mai 2014, se va face si restul platii.

Pe lista noilor inscrisi fata de editia de anul trecut, se numara noua companii:  Eco Partner System – reprezentanta Biesse, Holzindustrie Schweighoffer, Nawa Wrobel Andrzej, Levorato Abrasives, Aspi Tech Sp. Zoo, Crad Ro, Green Eco Heat Impex, Tapisal si Tabula. Le multumim tuturor expozantilor pentru increderea acordata in acest eveniment si ii invitam si pe ceilalti jucatori din industria lemnului sa ne fie alaturi.

Echipa Expowood

ATT00000