by CENTI CENTI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Optoelectronică, filiala ICIA Cluj-Napoca, prin Centrul de Transfer Tehnologic CENTI, organizaţii membre ale Enterprise Europe Network, au organizat joi, 23 februarie 2012, cu începere de la orele 9:00, la Alba Iulia, Hotel Parc, str. Primăverii, nr. 12, workshop-ul cu tema:

Politici de folosire eficientă a fondurilor Uniunii Europene de către IMM-uri,  în vederea realizării de achiziţii publice

Workshop-ul a adus în atenţia celor 46 de participanţi prezenţi la eveniment subiecte de interes din domeniul achiziţiilor publice, cum ar fi: legislaţia în vigoare, alegerea procedurii de achiziţie publică şi procedurile de atribuire, contestaţii precum şi o serie de elemente de publicitate şi transparenţă.
Evenimentul, care s-a înscris în programul de activităţi promovat de consorţiul BISNet Transylvania, a fost adresat în mod special societăţilor comerciale care beneficiază de finanţări ale Uniunii Europene sau utilizează bani publici.

Workshop-ul a fost susţinut de către dl. ec. Alin IVAN – Certified Management Consultant, Svasta Integrated Consulting Group Bucureşti.

Având în vedere numărul mare de participanţi prezenţi la acest workshop, precum şi interesul manifestat de către participanţi cu privire la subiectele dezbătute, consorţiul BISNet Transylvania intenţionează să organizeze şi alte evenimente de acest gen, dedicate IMM-urilor, companiilor mari şi asociaţiilor antreprenoriale şi sectoriale, precum şi instituţiilor de cercetare şi transfer tehnologic din regiunea Transilvania.

 [nggallery id=14]