by CENTI CENTI

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Optoelectronică, filiala ICIA Cluj-Napoca, prin Centrul de Transfer Tehnologic CENTI, organizaţii membre ale Enterprise Europe Network, vă invită să participaţi joi, 23 februarie 2012, cu începere de la orele 900,la Alba Iulia, Hotel Parc, str. Primăverii, nr. 12, la workshop-ul cu tema:

Politici de folosire eficientă a fondurilor Uniunii Europene de către IMM-uri, în vederea realizării de achiziţii publice.

Evenimentul aduce în atenţia auditoriului subiecte de interes în domeniul achiziţiilor publice, cum ar fi: legislaţia în vigoare, alegerea procedurii de achiziţie publică şi procedurile de atribuire, contestaţii precum şi o serie de elemente de publicitate şi transparenţă.

Agenda evenimentului este ataşată prezentei Invitaţii.

Workshop-ul va fi susţinut de către dl ec. Alin IVAN – Certified Management Consultant, Svasta Integrated Consulting Group Bucureşti. Evenimentul, care se înscrie în programul de activităţi promovat de consorţiul BISNet Transylvania, se adresează cu preponderenţă societăţilor comerciale care beneficiază de finanţări ale Uniunii Europene sau utilizează bani publici.

În acest context, vă adresăm rugămintea de a confirma participarea dumneavoastră prin retransmiterea în formă completată, până cel târziu 21 februarie 2012, a formularului de înregistrare de mai jos, prin fax: 0264 420667 sau email: centi@icia.ro, persoană de contact – Simona Clara Bârsan.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați pe mail centi@icia.ro  sau telefon 0264 420590.

Agendă | Formular