by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Fejer din Ungaria, organizeaza la Cluj-Napoca, in perioada 2-3 iunie 2015, o misiune economica romano-maghiara pentru firme din domeniul IT.

Aceasta misiune economica se inscrie in activitatile organizatiilor Enterprise Europe Network, cea mai mare retea de consultanta in afaceri pentru IMM-urile din peste 52 de tari ale lumii, avand scopul de a facilita si impulsiona relatiile de afaceri intre firme cu acelasi domeniu de activitate, situate in Romania si, respectiv, Ungaria.

Domeniile de activitate precum şi interesele de cooperare ale firmelor maghiare de IT avand sediul in orasul Szekesfehervar si care vor participa in cadrul misiunii economice mai sus mentionate  le gasiti aici.

Cu prilejul misiunii economice organizate, va adresam invitatia de a participa la o intalnire de afaceri cu delegatia de firme din Ungaria, fie la sediul nostru sau la sediul dumneavoastra,  pentru o prezentare a firmei dumneavoastră si discutii pe teme profesionale de interes reciproc (circa 60 minute), in ziua de 2 iunie 2015 sau, respectiv, 3 iunie 2015, dimineata.

Pentru informatii suplimentare si inscriere a firmei pe care o reprezentati la intalnirile care va intereseaza, prilejuite de misiunea economica IT romano-maghiara, ne puteti contacta pe mail sau telefonic pana cel tarziu vineri, 19 iunie 2015.

Cu deosebita consideratie,
Dr. ing. Simona Bârsan

INCDO-INOE2000, ICIA subsidiary Cluj-Napoca
Director of Technology Transfer Center CENTI
Enterprise Europe Network organisation

email: centi@icia.ro
website: centi.ro
tel. +40 264 420590
fax: +40 264 420667