by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, organizaţie a Enterprise Europe Network, participă în perioada 10 – 11 Februarie 2011, în calitate de co-organizator, la evenimentul intitulat

„Forumul întreprinderii 2011”

organizat de Camera de Comerţ Luxemburg, în colaborare cu partenerii săi din reţeaua „Enterprise Europe Network” şi cu sprijinul mai multor organizaţii profesionale regionale.

Parte integrantă a Forumului, evenimentul de matchmaking „b2b fair”, aflat la cea de-a 5-a ediţie, are ca scop generarea de contacte de afaceri între societăţi la nivel interregional şi internaţional.
În cadrul Forumului, va fi organizat şi salonul profesional CONTACT, eveniment de networking dedicat întreprinderilor, simbioza de expoziţii şi conferinţe.

Domeniile de activitate sunt: industrie, construcţii, tehnologia informaţiei, telecomunicaţii, transport şi logistică, energie şi mediu, medicină, sănătate etc.

Înscrierea participanţilor se poate face on-line pe site-ul manifestării:www.b2fair.com/smeforum2011, firmele având posibilitatea de a-şi alege, prin intermediul platformei web, partenerii cu care doresc să se întâlnească.

Taxa de înscriere la Forum şi la Bursa de contacte b2b este de 175 Euro (fără TVA) pentru fiecare întreprindere.

Având în vedere domeniul de activitate al firmei dumneavoastră, Centrul de Transfer Tehnologic CENTI din Cluj-Napoca, prin reprezentanţii săi, în calitate de co-organizator al evenimentului, este deosebit de onorat să vă reprezinte, la întâlnirile de afaceri organizate în cadrul acestui eveniment, în vederea stabilirii unui prim contact cu firmele străine. În calitate de membru al reţelei Enterprise, acest serviciu oferit de CENTI este gratuit, iar taxa de înscriere in acest caz se reduce la doar 75 Euro (fără TVA)!

În cazul reprezentării firmei dumneavoastră la eveniment, vă rugăm să ne contactaţi pe e-mail, centi@icia.ro sau la telefon: 0264-420590 până în data de 31 ianuarie 2011.