by CENTI CENTI

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca, organizaţie membră Enterprise Europe Network, are plăcerea de a vă invita să participaţi, în perioada 4 – 7 martie 2014, la cea de-a 21-a ediţie a expoziţiei internaţionale dedicate apei şi irigaţiilor SMAGUA şi, totodată, la cea de-a 11-a ediţie a Expoziţiei de Mediu, care va avea loc în incinta Centrului Expoziţional Zaragoza – Spania.

 Expoziţia internaţională SMAGUA reprezintă una dintre cele mai complexe manifestări de acest gen din Spania şi se adresează companiilor implicate activ în industria apei şi irigaţiilor, dar şi tuturor celor interesaţi de ultimele tehnologii, echipamente şi sisteme de protecţie a mediului înconjurător. Mai multe detalii: aici.

Desfăşurată pe o suprafaţă de 62000 metri pătraţi, ultima ediţie a expoziţiei s-a bucurat de prezenţa a peste 1350 de expozanţi din 37 de ţări şi a peste 35000 de vizitatori din 53 de ţări.

Cunoscut fiind faptul că cele mai bune afaceri sunt cele încheiate prin contact direct, SMAGUA îşi propune să devină timp de patru zile cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare pentru cele mai mari companii din industria apei şi a irigaţiilor, dar, totodată, şi o platformă deschisă de discuţii pentru specialiştii din domeniul protecţiei mediului. În acest sens, în cadrul expoziţiei, în perioada 4 – 5 martie 2014, Confederaţia Antreprenorilor din Aragon (CREA) şi Institutul Tehnologic din Aragon (ITA), în colaborare cu Centrul Expoziţional Zaragoza şi numeroase organizaţii membre Enterprise Europe Network vă invită să luaţi parte la un eveniment de brokerage internaţional.

Scopul acestui eveniment de brokerage este identificarea de potenţiali parteneri de afaceri din ţările Uniunii Europene, activi în următoarele sectoare de activitate: ►procesarea şi tratarea apei; ►extracţia apei; ►furnizarea şi stocarea apei; ►instrumente şi echipamente de analiză şi sisteme de automatizare; ►echipamente şi instalaţii pentru irigaţii; ►sisteme de tratare a apei; ►inginerie, consultanţă şi servicii; ►protecţia mediului.

 

PARTICIPAREA LA EVENIMENTUL DE BROKERAGE INTERNAŢIONAL ESTE GRATUITĂ!

Leafletul evenimentului de brokerage SMAGUA 2014: aici.

 

Pentru informaţii suplimentare legate de participarea la evenimentul de brokerage, vă rugăm să ne contactaţi:

Persoană de contact: Ancuţa-Maria IVAN
E-mail: ancuta.ivan@icia.ro
Telefon: 0264-420590