by CENTI CENTI

În perioada 25-28 aprilie 2016, în oraşul spaniol Barcelona va avea loc Târgul Internaţional al Industriei Alimentare -„Alimentaria 2016”, manifestare la care vor participa cei mai importanţi reprezentanţi ai industriei alimentare din peste 50 de ţări ale lumii. Cu această ocazie, în data de 27 aprilie 2016, în cadrul târgului va fi organizată cea de-a IV-a ediţie a evenimentului de brokeraj internaţional destinat producătorilor şi furnizorilor de produse alimentare şi băuturi, dar și profesioniștilor din industria culinară. Evenimentul este susţinut de numeroase organizaţii membre Enterprise Europe Network, printre care şi Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca.

Târgul Internaţional al Industriei Alimentare – Alimentaria 2016 îşi va deschide din nou porţile în perioada 25-28 aprilie 2016 la Gran Via Exhibition Centre, Barcelona, pentru firme din peste 50 de ţări, devenind astfel unul dintre cele mai importante târguri internaţionale de produse alimentare şi băuturi.
Organizat bienal, Alimentaria 2016 sărbătorește anul acesta cea de-a 40-a ediţie, târgul concentrându-se în continuare pe menținerea și consolidarea principalelor fundamente ale creșterii sale: internaționalizare, inovare, gastronomie și specializare!
Alimentaria 2016 va avea ca principal obiectiv inovarea, internaționalizarea și relaţiile de afaceri, oferind prilejul pentru întâlniri între expozanți și cumpărători internaționali, dar și pentru prezentarea de bune practici şi poveşti de succes din industria alimentară. Numeroşi specialiști vor analiza şi vor dezbate prezentul și viitorul sectorului alimentar, subliniind importanța dezvoltării de produse inovatoare.
Cunoscut fiind faptul că cele mai bune afaceri sunt cele încheiate prin contact direct, Târgul Internaţional al Industriei Alimentare – Alimentaria 2016 îşi propune să devină cadrul ideal de ofertare, negociere şi contractare între companii active în sectorul alimentar şi domenii conexe, care vor beneficia cu această ocazie de o platformă optimă de identificare a unor potenţiali parteneri de afaceri.
În acest sens, în cadrul târgului internaţional Agenția Catalană pentru Competitivitate în Afaceri (ACCIÓ) împreună cu Enterprise Europe Network prin organizaţiile sale membre din 20 de ţări vor organiza în data de 27 aprilie 2016 cea de-a IV-a ediţie a evenimentului de brokeraj internaţional: Alimentaria Brokerage Event 2016!

Evenimentul de brokeraj internaţional va avea loc în paralel cu târgul principal şi se va axa cu precădere pe produse și procese agroalimentare inovatoare, tendințe în sectorul alimentar și al băuturilor, nutriție și sănătate/ bunăstare etc.
Evenimentul de brokeraj are scopul de a ajuta companiile europene să găsească parteneri comerciali și/sau tehnologici, precum și parteneri pentru proiectele de cercetare-dezvoltare în cadrul programului Orizont 2020.

La ediţia precedentă a evenimentului de brokeraj au avut loc aproape 600 întâlniri internaţionale de afaceri la care au participat 281 reprezentanți de firme din peste 18 ţări.

Nu se percepe nicio taxă de participare la evenimentul de brokeraj internaţional pentru firmele membre Enterprise Europe Network!

Centrul de Transfer Tehnologic CENTI Cluj-Napoca este co-organizator al Alimentaria Brokerage Event 2016!

Cei interesaţi să participe la întâlnirile de afaceri şi brokeraj internaţional organizate cu ocazia târgului internațional Alimentaria 2016 sunt rugaţi să contacteze CENTI Cluj-Napoca până cel târziu în data de 13 aprilie 2016.

Pentru informații suplimentare privind evenimentul de brokeraj, vă rugăm să ne contactați:
ICIA-CENTI Cluj-Napoca
Str. Donath, nr. 67, 400293 Cluj-Napoca
Tel: +40-264 420590, Fax: +40-264 420667
Persoana de contact: Simona-Clara BÂRSAN
E-mail: centi@icia.ro